Në një plazh romantik shkëmbor Tërheqës/e për ata që janë të etur për të luajtur Më shumë se 400 evente Momente të relaksimit të plotë Për biznes dhe evente të tjera Relaks në një ambjent të rehatshëm
MAESTRAL – JEPI VETES MË TË MIRËN!

Maestral Resort & Casinò ngrihet në pjesën më të bukur të bregdetit të Malit të Zi, në një gji shkëmbor romantik, vetëm pak kilometra larg Budvës.

WORKING HOURS

CASINO

More

ORARI I FLUTURIMEVE : PRILL

FLUTURIMEVE PËR BARI DHE NAPOLI

More

MAESTRAL RESORT & CASINO JE NOVI ČLAN ECA

EUROPEAN CASINO ASSOCIATION

More

NOTIFICATION

HOTEL

More

24 ORË NË ÇDO

Maestral, Resort & Casino është hapur 24 orë në çdo stinë të vitit.

PRITJA

t +382 33 410 100

f +382 33 410 191

recepcija(at)maestral.info

INFO

• Vizitorët e Maestral Resort & Casino përfitojnë hyrjen falas në programet zbavitëse ose në kazino.
• Maestral Resort & Casino ka vende të dedikuara të parkimit dhe plazhin e tij.
• Monedha: Euro

More →

LAJMET NË INTERNET

Kërkoj të informohem për lajmet e mëposhtme!


Regjistrimi →

VENDI KU NDODHEMI

Në mbërritje dhe largim:

• Podgoricë (distanca 1 orë)
• Tivat (distanca 30 minuta)
• Dubrovnik (distanca 2 orë)
• Tiranë (distanca 3 orë)

More →

MUNDËSI PUNËSIMI

A jeni të interesuar të punojnë në Maestral?
Na dërgoni CV-në tuaj:hitmontenegro(at)maestral.info